sped.jpg

Opinie Klientów i Gości

  Opinie wystawione przez klientów i gości skopiowane z portalu firmy.net 

 

       http://www.firmy.net/organizacja-i-obsluga-wesel/sds,WNWQ5,opinie-klientow.html

74.

Natalia

29.06.20 09:04

Impreza nie do zapomnienia. DJ pelny profesjonalizm , wszyscy goscie bawili sie na calego , impreza do ostatniego goscia . Super!!!!!!!!!!!!!!!!!

73.

ania

21.06.20 10:59

Dj przesympatyczny godny polecenia Polecam goraco

72.

Struzik

15.06.20 04:43

Z całego serducha polecam!!!! Fantastycznie poprowadzona impreza 18 -stka. Pełen profesjonalizm miły sympatyczny Pan Sebastian otwrty na zyczenia muzyczne wszystkich bawiących się gości niezaleznie od wieku.Gorąco polecam!!!!!!

71.

Magdalena Majchrzak

10.03.20 21:39

Z całego serca polecam:) bardzo przydatna jest taka osoba która może pomóc, będzie pamiętać o rzeczach i sprawach o których my panny młode możemy zapomnieć:) jak powie że mamy się nie martwić ona to załatwi to tak jest :) przy mojej Kochanej Moni o nic się nie martwilam :) i dzięki niej ten dzień był jeszcze bardziej wyjątkowy:)

Magdalena i Adam Majchrzak

10.03.20 21:33

Z całego serca polecam

Madzis

10.03.20 21:24

Z całego serca polecam

70.

Teresa Pieniuta

16.02.20 22:22

Dziękuję bardzo Panie Sebastianie za super oprawę muzyczną. Kolejna impreza, na której dał Pan czadu na Maxa razem z gośćmi byliśmy bardzo zadowoleni. Z czystym sumieniem DJ godny polecenia. Pozdrawiam i do zobaczenia w lipcu na weselu.

69.

Natalia Nowak

24.09.19 21:25

Byłam na weselu u koleżanki na którym grał właśnie ten DJ a z tego co wiem nie było tak jak gwarantował że bawi ludzi do ostatniego Klimenta a w tym przypadku było nudno mało konkursów.grał tak jak by musiał . Jeśli miałabym brać ślub i mieć DJ na weselu nigdy. Nie polecam

68.

Paweł

11.09.19 14:16

Świetna organizacja, różnorodny repertuar, umiejętność zachęcenie gości do zabawy. Gorąco polecam.

67.

Kasia

11.09.19 13:47

Dj pierwsza klasa :) wszyscy goście weselni zadowoleni i wybawieni. Jeszcze raz bardzo dziękujemy i polecamy innym :)

66.

M.K

05.09.19 21:14

Ocena dla Pana Sebastiana jest bardzo prosta do wystawienia.Nie wyobrażam sobie żeby na jakiej kolejek imprezie która będę organizowałA albo ktoś z rodziny i nawet znajomych nie poprosił Pana Sebastiana . Chłop poprostu lubi to co robi i naprawdę dobrze to robi DJ z prawdziwego powołania , do tego bardzo grzeczni i przemiły człowiek . A tak w skrócie "WSPANIAŁY"! Profesjonalista w 100 % . Goście byli Panem zachwyceni jak i na urodzinach tak i na naszym Wseselu. Dziękujemy!!!!!!

65.

K&A

30.08.19 11:46

Polecamy w 100%. Impreza weselna trwała do rana. Goście zadowoleni, nie schodzili z parkietu. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

64.

Agnieszka i Artur

07.08.19 11:28

Gorąco polecam! Pan Sebastian grał na naszym weselu i wszystko było tak jak powinno. Goście wybawieni i zadowoleni. Na parkiecie ludzie bawili się do 5 rano - czyli było tak jak powinno być. Polecam bo warto. Miły kontakt, wysoka kultura osobista, wszystkie prośby Państwa Młodych spełnione, nie można się do niczego przyczepić. Dziękujemy :)

63.

Lubojański Michał

30.07.19 15:59

W 100% polecam ,super zabawa .Wybór trafny ,pełny profesjonalizm, muzyka do ostatniego gościa. Jeszcze raz dziękujemy.

62.

Joanna Marcin

29.07.19 12:14

Polecam z całego serca wszyscy byli zachwyceni dj z powołania ❤

61.

Kurzak

23.06.19 22:08

Super DJ impreza weselna bardzo udana. DJ grał do ostatniego gościa na parkiecie. Jesteśmy bardzo zadowoleni, goście również. Wesele 22.06.2019 Polecam!!! 100% dobrej roboty.

60.

Adam

17.06.19 12:06

Pan Sebastian oprawiał muzycznie Komers klas ósmych w dniu 14.06.2019 r. Nastolatkowie to dość "trudna" grupa ;) -baliśmy się, iż ciężko będzie porwać ich do tańca i wypełni

59.

Kingaa

26.05.19 10:07

Najlepszy Dj jakiego znam! Z czystym sumieniem moge go polecić ! Potrafi rozbawić każde towarzystwo!!! Gorąco polecam w 100 %!!!!

58.

Teresa Pieniuta

06.05.19 13:27

Dj Speedo godny polecenia oprawa muzyczna na wysokim poziomie.Potrafi rozkręcić imprezę na pełnych obrotach.Nasi goście jak zawsze zadowoleni w 100%.Perfekcjonista i zawsze z klasą.Już nie możemy się doczekać moich 40-tych urodzin wiem,że będzie grubo.Polecam i nie pożałujecie swojego wyboru bo to godny zaufania Dj .Pozdrawiam Panie Sebastianie... Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy

 

57.

Marta

06.05.19 11:43

Super DJ

56.

Asia i Paweł

11.01.19 22:06

Sebastian jest świetny. Super poprowadził naszą imprezę weselną. Muzyka super, dostosowana pod gości w różnym wieku i różnych gustach muzycznych. Nasz parkiet był pusty tylko podczas posiłków. Bardzo dziękujemy za to że zagrał dla nas dłużej niż było to przewidziane i nie miał z tym żadnego problemu

55.

Martyna&Adam

09.11.18 14:09

Świetny DJ. Jesteśmy bardzo zadowoleni z imprezy weselnej. Goście też! Bawili się do samego rana, a właściwie to nie chcieli iść do domu :) Muzyka dopasowana do preferencji wszystkich gośc*** tego DJ na wszystkie imprezy. Sami pewnie jeszcze skorzystamy. :):):)

54.

Angelika

06.10.18 08:04

Najlepszy! Niezastąpiony! Człowiek z pasją do tego co robi i robi to bardzo dobrze. Mamy już za sobą dwie wspólne imprezy na których grał i prowadził Sebastian i napewno na tych dwóch się nie skończy :) super człowiek i wspaniały wodzirej :) Pozdrawiamy

53.

GrafStyle

24.09.18 16:10

Pełny profesjonalizm! Człowiek który potrafi na prawdę rozbawić wszystkich na weselu.

52.

Kubasiakowie

24.09.18 13:52

Najlepszy możliwy wybór, znaliśmy się wcześniej i byłem pewien, że znam możliwości Sebastiana, ale nasza impreza weselna przeszła najśmielsze oczekiwania. Pełen profesjonalizm, świetna muzyka i genialne prowadzenie. Bawili się wszyscy niezależnie od wieku. Yes yes yes, pozdrawiamy

51.

KaskaIWaldek

03.09.18 20:11

Świetny DJ. Każdy z gości weselnych był zadowolony. Z czystym sumieniem polecamy!

50.

Aga

27.08.18 05:48

Polecam serdecznie DJ'a na wszelkiego rodzaju imprezy okolicznościowe. DJ grał bez przerwy!Pełen profesjonalizm. Repertuar różnorodny, także każdy mógł znaleźć coś dla siebie.

49.

OLKA I MARCIN

23.07.18 11:31

Niesamowity człowiek. Jeden wielki profesjonalizm. Uprzejmy, uśmiechnięty, otwarty, przygotowany. Dzięki niemu Nasze wesele było najlepszą imprezą na jakiej byliśmy!!! Nasi goście byli zadowoleni od początku do końca i każdy z nich miał możliwość zatanczenia do swojej ulubionej piosenki. Wart każdych pieniędzy!

48.

Vanessa

11.07.18 07:22

Mistrz! Świetnie przygotowany, dobiera muzykę na bieżąco do nastroju towarzystwa, wysoka kultura osobista, potrafi złapać kontakt zarówno z dziećmi jak i starszymi osobami - od razu zaskarbił sobie sympatię wszystkich osób na weselu. Szczerze polecam! DJ z powołania i pasji :)

47.

O&M

25.06.18 11:48

Wszystko bylo super. Sebastian posiada duzo wlasnego sprzetu m.in. banki mydlane i sztuczna mgle i to bez dodatkowych oplat, co daje nam bardzo korzystny stosunek jakosci uslugi do ceny. Jestesmy bardzo zadowoleni z poprowadzenia naszego wesela. Gorąco polecamy!

46.

K&S

12.06.18 08:47

Z czystym sumieniem możemy poleci

45.

Faucz

03.05.18 15:58

Seba dziekujemy ci za swietna zabawe na naszym weselu!!! Gosciu jestes fenomenalny a twoje granie i zabawy spowodowały ze parkiet był non stop a goscie bawili sie do bialego rana. Kazdy kto czyta ten komentarz niech wie, że twoje granie i zabawy sa gwarancja wspanialej atmosfery na weselu. Czapki z głow przed toba:) Dziękujemy za wszystko Damian i Sabina.

44.

Agnieszka i Pasquale

02.05.18 21:45

Sebastian sprostal trudnemu zadaniu rozruszania Naszych gosci z Polski i Wloch. Przygotowal sie bardzo profesjonalnie, dysponowal maszyna do baniek mydlanych jak i dymem, co wprowadzilo Nasze przyjecie w bajkowa atmosfere. Czesc gosci, byla troszke zagubiona w muzyce ktora gral, ale pozniej przyjecie rozkrecilo sie i wszyscy zapelnili parkiet, i pozytywnie odebrali cale przyjecie :) Oczepiny i zabawy weselna przygotowane w dobrym guscie. Pozdrawiamy i dziekujemy

43.

Dominik

09.01.18 17:24

Świetny człowiek. Wraz z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni z jego pracy podczas naszego wesela w 2 dzień Świąt Bożego Narodzenia. Można bezproblemowo dogadać się odnośnie granego repertuaru co nie jest normą w dzisiejszych czasach. Nasi goście również wypowiadają się w samych superlatywach o Sebastianie. Serdecznie polecamy!

42.

Dawid i Marta

02.10.17 14:16

Pan Sebastian to profesjonalista. Cec*** go ppzytywne nastawienie, wysoka kultura osobista, swietny kontakt z gosci i Panstwem mlodym. Posiada duzo wlasnego sprzedu, co urozmaicilo nasze wesele. Panu Sebastianowi moza spokojnie powierzyć prowadzenie kazdej imprezy, a szczegolnie oprawe muzyczna tak waznego dnia jak zabawa weselna. Jestedmy zachwycieni i goraco polecamy!

41.

Klaudia z Super Paki

27.09.17 10:09

Bardzo mocno polecam! Bardzo pozytywny, kontaktowy, wsłuchany w potrzeby gości, a nie we własne preferencje :) Sebastianowi bez zastanowienia można powierzyć poprowadzenie każdej imprezy!!! Raz jeszcze dziękujemy za rozruszanie naszych wszystkich gości w przedziale wiekowym 20-70! Bawiliśmy się wyśmienicie :)

40.

Anita i Tomasz

26.09.17 23:13

Polecam każdemu z czystym sumieniem . Sebastian jest osoba bardzo otwarta oraz elastyczna . Muzykę dostosowuje do gości oraz sytuacji . Spełnia każde zachcianki klienta ! Jesli chcesz mieć profesjonalnego ale bie zadufanego profesjonalizmem Dj to wybierz Sebastiana ! Nasze wesele było dzięki niemu jesCze bardziej wyjątkowe :)

39.

Patrycja i Zbyszek

25.09.17 11:13

Najlepszy z najlepszych :) Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemy. Mimo iż było to małe przyjęcie goście byli bardzo zadowoleni. Muzyka przeróżna co nam bardzo odpowiadało. Pełen profesjonalizm, pozdrawiamy :)

38.

Magda i Marek

24.09.17 20:27

Jestesmy baaaaardzo zadowoleni z wyboru Sebastiana. DJ Speedoo rozruszał cała sale mimo, ze gosci było mało parkiet był cały czas full... wszyscy goście byli zachwyceni weselem i dobra muzyka. Polecamy z czystym sumieniem!!!

37.

Maja

19.09.17 12:04

Wszystko super. Pełen profesjonalizm. Polecam na każdą okoliczność

36.

Asia i Piotrek

12.10.16 16:58

Pełen profesjonalizm. Wesele na pełnej do 6 rano! Muzyka według życzeń naszych oraz gości - dla każdego coś miłego. Świetny kontakt z uczestnikami imprezy. Sebastian elegancko ubrany a dj-ka świetnie dopasowana do sali weselnej. Co więcej pisać... GORĄCO POLECAMY. JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY. POZDRO!

35.

Paulina i Mateusz L.

10.08.16 00:24

Sebastian obsługiwał nasze wesele 30.07.2016r. Grał tak dobrze, że jako pan młody wytarłem podeszwy w nowych butach. Super zabawa! Dobry kontakt z gośćmi. Grał muzykę jaką chcieliśmy i na jaką się umówiliśmy :) zabawy jajcarskie ale ze smakiem! Goście jak i obsługa restauracji w której robiliśmy wesele byli zachwyceni Dj-em :) my postawiliśmy na doświadczenie Sebastiana i nie żałujemy! Wesele było extra! Polecam!

34.

Monika

08.08.16 23:37

Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu! Dj bardzo profesjonalny i sympatyczny. Wszystko na wysokim poziomie i dla młodych i dla trochę starszych. Goście zadowoleni i wybawieni. Pozdrawiamy Monika i Tomek, poprawiny 07.08.2016:)

33.

Agata i Łukasz

25.07.16 23:59

Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować Sebastianowi za wspaniałe wesele :) Bawilibyśmy się do rana. Dj bardzo profesjonalnie przygotowany z nienaganną prezencją. Zabawy które organizował pierwsza klasa, goście śmiali się do łez. Jeszcze raz serdeczne podziękowania za kawał dobrej muzyki i zabawy :) SEBA DOBRA ROBOTA! Gorąco Polecamy !:)

32.

A&M Ciba

30.06.16 13:38

Witam wszystkich !!!!!! Gorąc polecam Dj dzięki niemu wesele przeszło do historii :D wszystkich wesel :D goście zachwyceni bardzo wesoła i pozytywna osoba dzięki której wszyscy w około byli zadowoleni. Natomiast muzyka puszczana przez głośniki tego Pana niesamowita dopasowuje się do wszystkich którzy są na parkiecie a na życzenie Pary Młodej może dokonać wszystkiego :):) BARDZO POLECAM gwarantowane super wesele a cena dodaje uśmiechu na twarzy :):)

31.

Izabela i Jarek

23.06.16 21:10

Sebastian już na początku naszego wesela wywarł bardzo pozytywne wrażenie na nas i na gościach, a w miarę rozwoju imprezy wrażenie to potęgowało. Pełen profesjonalizm i elegancja, a zarazem pełen luz i dobra zabawa dla wszystkich gości, bez względu na wiek. Ma bardzo duże zasoby muzyczne, dzięki czemu spełniał wszystkie zachcianki muzyczne naszych gośc*** też zaproponować ciekawe zabawy weselne. Polecamy go jako profesjonalnego DJ-a i jako fajnego gościa

30.

 

Wysocka

01.02.16 13:59

 

Dziękujemy bardzo za akompaniament muzyczny na Studniówce! :) Jest Pan wspaniałym DJ, wyciągnął Pan na parkiet wszystkich uczestników, zarówno wśród uczniów jak i grona pedagogicznego. Dzięki Pan tu studniówka jest zaliczona do najlepszych i oczywiście udanych. Jeszcze raz bardzo dziękuję w imieniu swoim jak i pozostałych! :)

 

29.

 

Konrad

12.11.15 17:43

 

Wielkie podziękowania dla DJa Sebastiana, który zapewnił super zabawę na mojej 18. Bez problemu rozruszał wszystkich: od 3+ do 70+, od XXS do XXXL. ;) Młodzież, która stanowiła większość uczestników, jest pod wrażeniem imprezy. MUZYKA, OŚWIETLENIE, STYL, WESOŁE USPOSOBIENIE prowadzącego to wszystkie atuty, które składały się na całokształt imprezy. Facet reprezentuje wysoki poziom i klasę! Polecam wszystkim, którzy chcą być spokojni o oprawę muzyczną na swoich imprezach. Pozdrawiam - Konrad.

 

28.

 

Dominika i Łukasz

23.09.15 11:37

 

Chcielibyśmy bardzo podziękować za oprawę muzyczną na naszym weselu. Impreza na sali Industrialnej w Tychach była "nietypowa". Wielu gości weselnych to fani rockowego grania i tutaj pojawił się problem czy da się połączyć zabawę weselną z rockową imprezą. Pan Sebastian spisał się zawodowo, Wszyscy byli w pozytywnym szoku. Wystarczyło kilka informacji o gustach muzycznych i informacji o tym czego oczekujemy na weselu, a zabawa utworzyła się niezapomniana.

 

27.

 

Monika i Łukasz

13.09.15 10:45

 

Pan Sebastian zatroszczył się o muzyczną oprawę naszego wesela. Był bardzo profesjonalny, dobrze przygotowany pod względem zasobów muzycznych oraz sprzętowych. Miejsce przeznaczone dla muzyków przepięknie przystroił i zorganizował przestrzeń. Proponował ciekawe zabawy na poziomie i co bardzo ważne ubrany był bardzo elegancko. Byliśmy pozytywnie zaskoczeni jakością usługi i tym samym ogromnie zadowoleni. Ponadto odebraliśmy pana Sebastiana jako serdeczną i miłą osobę.

 

26.

 

Sandra i KrzyŚ

07.08.15 16:45

 

Przede wszystkim chcielibyśmy podziękowa

 

25.

 

Monika & Mateo

29.06.15 16:56

 

Sebastian grał podczas drugiego dnia na naszym weselu 31 maja 2015 roku i nie zawiódł naszych oczekiwań! Oprócz tego, że puszczał rozmaitą muzykę, to jeszcze zaskakiwał gości różnymi zabawami, które urozmaiciły imprezę. Dziękujemy!

 

24.

 

Sylwester S.

28.06.15 23:11

 

Poprowadzenie wesela - mistrzostwo świata!!! Muzyka odpowiednio dobrana do wieku i rodzaju gości, konkursy tak samo. Na prawdę polecam każdej parze która planuje slub. Ślub bralismy 27 czerwca 2015 roku w Restauracji Bolina - bolina.pl, pracownicy tej restauracji byli w szoku ponieważ od bardzo dawna organizują wesela, ale nasze pobiło pozostałe na łeb jak to sie mówi. Najlepsze wesele jakie widzieli, bawili sie dosłownie wszyscy wraz z pracownikami. W razie pytań pisać na biuro@egrafstyle.pl

 

23.

 

Kasia i Damian

21.06.15 17:00

 

Witam nasze wesele było 20.06.2015 od samego początku jak poznaliśmy Sebastiana nie przejmowalismy się muzyka na wesele. Profesjonalna oprawa muzyczna. Wszyscy zadowoleni. Będziemy wszystkim polecać. Dziękujemy dziękujemy dziękujemy ;))

 

22.

 

KINGA & ŁUKASZ

15.06.15 10:06

 

Jak najbardziej polecamy :) Mieliśmy wesele 13.06.2015 :) Obsługa w pełni profesjonalna,dzięki Sebastianowi wszystko było w jak najlepszym porządku. Zachęcił do zabawy wszystkich gości,nawet tych najbardziej skrępowanych :) POLECAMY i DZIĘKUJEMY :) !!!!! KINGA I ŁUKASZ :)

 

21.

 

 

KINGA & ŁUKASZ

15.06.15 10:06

 

Jak najbardziej polecamy :) Mieliśmy wesele 13.06.2015 :) Obsługa w pełni profesjonalna,dzięki Sebastianowi wszystko było w jak najlepszym porządku. Zachęcił do zabawy wszystkich gości,nawet tych najbardziej skrępowanych :) POLECAMY i DZIĘKUJEMY :) !!!!! KINGA I ŁUKASZ :)

 

20.

 

Bartłomiej Musialik

04.02.15 17:02

 

31 stycznia organizowaliśmy imprezę urodzinową w Restauracji Valdi Plus .Oprawę muzyczną zapewnił nam DJ Sebastian .Doskonale dobrał muzykę , światła i inne efekty - dymy były super . Wszyscy świetnie się bawili bez żadnej przerwy od 20 do 3 rano . Gorąco polecam usługi Pana Sebastiana i proponuję zdać się w 100 procentach na jego intuicję w zakresie organizacji muzycznej .

 

19.

 

Kamila i Damian

10.12.14 13:22

 

Jesteśmy ogromnie wdzięczni za poprowadzenie naszego wesela:-) Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem tego, jak Sebastian był przygotowany i w jaki sposób prowadził całą uroczystość! Pełen profesjonalizm! Wszyscy goście bawili się świetnie i byli zachwyceni :) Wszystkim gorąco polecamy i przy najbliższej okazji na pewno będziemy korzystać z usług DJ Sebastiana.

 

18.

 

mia

29.10.14 21:42

 

Jestesmy bardzo zadowoleni z pracy Sebastiana. Gral na naszym weselu jestesmy zadowoleni pewnie przy kolejnej imprezie rowniez skorzystamy z uslug Sebastiana. Pozdrawiam I polecam

 

  17.

 

Patrycja i Dawid

13.10.14 11:03

 

Sebastian to profesjonalista pełną gębą :) to jak poprowadził nasze wesele przeszło nasze oczekiwania. Wszyscy się świetnie bawili i starzy i młodzi. Jesteśmy bardzo zadowoleni i gorąco polecamy!

 

  16. 

 

Ania & Tomek

14.09.14 20:52

 

Panie Sebastianem , dziękujemy za wspaniała imprezę weselną. Wszyscy goscie byli zachwyceni muzyka, zabawami oraz profesjonalną obsluga. Zdecydowanie polecamy gorąco Pana Sebastiana na wszystkie imprezy okolicznościowe. Doskonała profesjonalna obsługa podczas naszego najważniejszego dnia w zyciu :)

 

  15.

Klaudia i Marcin

27.08.14 14:34

 

Sebastian prowadził nasze wesele 23/8. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Jest to profesjonalista w każdym calu i z pełną świadomością możemy Go polecać rodzinie i znajomym a także obcym :) pozdrawiamy i jeszcze raz BARDZO DZIEKUJEMY ZA WSPANIALA IMPREZE

 

 

    14.

Klaudia&Sebastian

20.08.14 12:12

 

Pan Sebastian-człowiek orkiestra, do zadań specjalnych:) Dzięki niemu niczym nie musieliśmy się przejmować-świetny kontakt i super zabawa. Muzyka dopasowana do każdego wieku, nawet 93-letnia babcia tańczyła:) Gorąco polecamy!!!!!!

 

 

   13.

Patrycja i Robert

11.08.14 08:33

 

Super!!! Polecamy wszystkim DJ, konferansjera i wodzireja Sebastiana!! Pełen profesjonalizm, rozkręca wszystkich, a muzykę jaką puszcza!!! Co tylko się zapragnie!!! Zabawy zapadły wszystkim w pamięć - z jajem i na wesoło. Dziękujemy bardzo za najwspanialszą zabawę Naszego życia - 9.08.2014r. Polecamy!!!

 

 

      12.

Michal i Kasia

23.06.14 23:09

 

Super DJ ! Mimo wielu obaw że ludzie na naszym weselu (21.06.2014) nie będą się dobrze bawić (mix wiekowy-młodzi i starsi) to Sebastianowi udało się rozruszać wszystkich !! Bardzo dobry dobór muzyki do ludzi i klimatu wesela :) Tak samo zabawy przeprowadzane na weselu zapadły wszystkim w pamięć :) Gorąco razem z żoną POLECAMY i na wesela i na inne okazje bo jesteśmy przekonani że radzi sobie w każdej sytuacji tak samo kapitalnie jak w naszym przypadku ! PS.

    11.

       Anet

         22.06.14 15:02

 

     Otwarcie Bistro "Apetyczna" przy dźwiękach muzyki dostarczanej przez Sebastiana było nieziemskie. Całość imprezy          chcieliśmy utrzymać w stylu Pin-up, Sebastian wybrał melodie, które miały tworzyć ten klimat, trafił bezbłędnie, lokal ożył za sprawą muzyki jaką nas karmił aż do świtu :) Świetne przygotowanie i w zasadzie brak ograniczeń co do życzeń muzycznych    gości (znalazło się coś dla młodszych i starszych). Gorąco polecam, pełny profesjonalizm! My jeszcze nie raz skorzystamy !

 

 

  • 10.

         Opinia dodana przez: Wiola

          Data dodania: 20.02.2014

         Treść opinii:

         Jeśli komuś zależy na pełnym profesjonaliźmie to tylko P.Sebastian.Pomoc pod każdym względem,świetna muzyka

wpasowana w gusta każdego.Studniówka była super uczniowie i nauczyciele bawili się świetnie.POLECAM każdemu i dziękuje za pomoc:)

  • 9.

    Opinia dodana przez: Pati

    Data dodania: 16.01.2014

     

    Treść opinii:

    Najwspanialsza zabawa na weselu dzieki super dj sebastianowi, napewno polecimy nie jednym znajomym

     

  • 8.

    Opinia dodana przez: Michał G

    Data dodania: 01.08.2013

     

    Treść opinii:

    Jak najbardziej polecam, imprezy z tym panem zawsze gwarantują pełny parkiet!!!

     

  • 7.

    Opinia dodana przez: Natalia

    Data dodania: 30.07.2013

    Treść opinii:

    Polecam serdecznie DJ'a na wszelkiego rodzaju imprezy okolicznościowe. Pełen profesjonalizm. DJ grał bez przerwy! Repertuar różnorodny, także każdy mógł znaleść coś dla siebie. Do tego atrakcje np. karaoke. Goście byli wybawieni i bardzo zadowoleni!

     

  • 6.

    Opinia dodana przez: Justyna S.

    Data dodania: 08.07.2013

     

    Treść opinii:

    Korzystałam z usług Sebastiana na Studniówce, która zajęła II miejsce w internetowym rankingu na najlepszą studniówkę na Śląsku. Wyróżnienie świadczy o tym, jak bardzo impreza była udana i jakim fantastycznym DJ'em jest Seba. Ponadto klient ma dobry kontakt z DJ'em, co pozwala na lepsze zorganizowanie imprezy. Seba dostosowuje się do potrzeb klienta, organizując różne zabawy podczas imprezy, cudownie zabawiając zaproszonych gości!

     

  • 5.

    Opinia dodana przez: Lidia i Wojciech Matjakowie

    Data dodania: 03.07.2013

     

    Treść opinii:

    Witam serdecznie.Chcielibyśmy gorąco podziękowa

     

  • 4.

    Opinia dodana przez: Karma

    Data dodania: 25.06.2013

     

    Treść opinii:

    "Super był ten DJ" - takie smsy dostawałam od gości nazajutrz po weselu. Świetnie przygotowany, uśmiechnięty i bez cienia zniecierpliwienia czy zmęczenia na twarzy (nawet o 5 nad ranem) : ) Wszystko udało się wspaniale, muzyka idealnie wpasowana w gusta, goście bardzo zadowoleni. Nas nogi bolą do dzisiaj co oznacza, że impreza była bardzo udana.

     

  • 3.

    Opinia dodana przez: Asia

    Data dodania: 08.02.2013

     

    Treść opinii:

    Polecam gorąco! Dj sprawdzony wielokrotnie i na różnych imprezach. Zawsze świetna muzyka i cała oprawa oczywiście. Pełen profesjonalizm!!!

     

  • 2.

    Opinia dodana przez: Joanna

    Data dodania: 22.01.2013

     

    Treść opinii:

    Witam serdecznie. Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy, jak również pozytywnego nastawienia do życia i ludzi DJ-a prowadzącego imprezę, wszystko dograne i zapięte na ostatni guzik. Jeśli chcecie przeżyć świętną zabawę i zapamiętać ją na długo polecam z ręką na sercu. DZIĘKI WIELKIE ZA WSPANIAŁĄ ORGANIZACJE TAK WAŻNEGO DLA NAS DNIA JAKIM BYŁ NASZ ŚLUB. :]

     

  • 1.

    Opinia dodana przez: Stefan

    Data dodania: 17.01.2013

    Treść opinii:

    Polecam jak najbardziej tego pana , pełen profesjonalizm ,wesele przygotowane co do joty.Jak miałbym się żenić jeszcze raz to napewno skorzystał bym z usług tylko tej firmy.100 % zadowolenia moi goście wspominają do dziś dnia te wspaniałe wydarzenie .

© 2016 by S.D.S.Sebastian Depta

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now